4. Ми вірили в Господа вже багато років і завжди наполегливо працювали для Нього, пильно чекаючи на Його повернення. Ми віримо, що маємо бути першими, хто отримає одкровення про повернення Господа. А зараз ви свідчите, що Господь Ісус уже повернувся, то чому ж ми не отримали одкровення про це? Те, що ми його не отримали, доводить, що Господь ще не повернувся. Хіба неправильно нам так вважати?

Біблійні вірші для довідки:

«Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною» (Об’явлення 3:20).

«Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам» (Об’явлення 2:7).

Відповідні слова Бога:

Ісус проголосив, що Дух істини буде дарований людям в останні дні. Останні дні вже настали; чи ти розумієш, як Дух істини висловлює слова? Де проявляється і діє Дух істини? У книзі пророцтв пророка Ісаї ніколи не згадувалося, що в період Нового Заповіту народиться дитина на ім’я Ісус; у ній тільки було написано, що народиться немовля чоловічої статі на ім’я Еммануїл. Чому не було згадано ім’я «Ісус»? Ніде в Старому Заповіті не зустрічається це ім’я, тож чому тоді ти досі віриш в Ісуса? Звичайно ж, ти почав вірити в Ісуса не після того, як побачив Його на власні очі, чи не так? Чи ти почав вірити у Нього, отримавши якесь одкровення? Чи дійсно Бог явив би тобі таку благодать? Чи дарував би Він тобі такі великі благословення? Що є основою твоєї віри в Ісуса? Чому ти не віриш, що Бог сьогодні став плоттю? Чому ти кажеш, що відсутність одкровення, даного тобі від Бога, доводить, що Він не втілився у плоті? Чи повинен Бог інформувати людей, перш ніж розпочинати Свою роботу? Чи повинен Він спочатку отримати їхнє схвалення? Ісая просто проголосив, що в яслах народиться немовля чоловічої статі; він ніколи не пророкував, що Марія народить Ісуса. На чому саме ти засновуєш свою віру в Ісуса, народженого від Марії? Ти ж, звісно, не заплутався у своїй вірі?

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Як може людина, яка обмежила Бога у своїх уявленнях, отримати одкровення Бога?»

Ще більше є тих, хто вірить, що, якою б не була нова робота Бога, вона має бути підтверджена пророцтвами, і що на кожному етапі такої роботи всім тим, хто слідує за Ним із «істинним» серцем, також повинні бути дані одкровення; в іншому випадку така робота не могла би бути роботою Бога. Людині і так нелегко пізнати Бога. На додаток до абсурдного серця людини і її бунтівної природи, сповненої самозвеличання і зарозумілості, їй стає дедалі складніше приймати нову Божу працю. Людина не приділяє пильної уваги новій роботі Бога і не приймає її зі смиренням; натомість вона займає презирливу позицію, чекаючи від Бога одкровень і настанови. Хіба це не поведінка тих, хто повстає проти Бога і чинить Йому опір? Яким чином такі люди можуть отримати Боже схвалення?

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Як може людина, яка обмежила Бога у своїх уявленнях, отримати одкровення Бога?»

Оскільки ми шукаємо Божі сліди, нам належить шукати Божу волю, шукати Божі слова, шукати Його висловлювання – бо скрізь, де є нові слова, сказані Богом, там є і Божий голос, і скрізь, де є Божі сліди, там є і Божі вчинки. Усюди, де Бог Себе виявляє, там Він з’являється, і скрізь, де Бог з’являється, існує істина, і шлях, і життя. Шукаючи Божі сліди, ви знехтували словами «Бог є істина, шлях і життя». А тому чимало людей, навіть отримавши істину, не вірить у те, що вони знайшли Божі сліди, і тим більше не визнає Боже з’явлення. Яка серйозна помилка! Боже з’явлення неможливо узгодити з людськими уявленнями, і тим більше Бог не може з’являтися за велінням людини. Здійснюючи Свою роботу, Бог приймає Свої власні рішення та складає Свої власні плани; більше того, у Нього Свої власні цілі та Свої власні методи. Яку б роботу Він не виконував, у Нього немає потреби обговорювати це з людиною чи шукати її поради, не кажучи вже про те, щоб повідомляти кожну людину про Свою роботу. Це Божий характер, який, крім усього, має бути визнаний кожним. Якщо ви бажаєте бути свідками Божого з’явлення, бажаєте йти по Божих стопах, то вам найперше необхідно відійти від своїх власних уявлень. Ти не повинен вимагати, щоб Бог зробив те чи інше, і тим більше тобі не слід ставити Його у свої власні рамки чи обмежувати Його своїми власними поняттями. Натомість тобі слід наполегливо запитувати себе, як варто шукати Божі сліди, як потрібно приймати Боже з’явлення та як потрібно підкорятися новій Божій роботі – ось що повинна робити людина. Оскільки людина не є істиною й істиною не володіє, їй слід шукати, приймати та коритися.

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Додаток 1. Явлення Бога принесло новий період»

Спілкування з людиною для довідки:

Люди, які вже багато років вірують у Господа та постійно наполегливо й важко працюють, пильно очікуючи Його повернення, припускають, що коли Господь повернеться, вони отримають одкровення від Нього про Його пришестя. Це лише людське уявлення й фантазія, що не відповідає реальності Божої роботи. Колись давно юдейські фарисеї мандрували світом уздовж і поперек, поширюючи благовістя. Чи дав їм Господь Ісус одкровення про Своє пришестя? До того ж, хто з тих учнів, які пішли за Господом Ісусом, зробив це через те, що отримав одкровення від Нього? Жоден! Хоча Петро й отримав одкровення від Бога та визнав, що Господь Ісус є Христос, Син Божий, все це сталося після того, як Петро певний час слідував за Господом Ісусом і слухав багато Його проповідей. В Петра вже було певне знання про Господа Ісуса, і тільки після цього він отримав одкровення від Святого Духа й визнав справжню особистість Господа Ісуса. З цього видно, що до того, як піти за Господом Ісусом, Петро насправді не отримував одкровення, це факт. Усі, хто зміг піти за Господом Ісусом, визнали Його прийдешнім Месією тільки тому, що слухали Його проповіді; вони не визнали Його та не стали Його послідовниками після першого отриманого одкровення від Бога. В останні дні Всемогутній Бог прийшов таємно, щоб виконати роботу суду останніх днів. Мільйони людей прийняли Його й ідуть за Ним, однак жоден з них не зробив цього через те, що отримав одкровення від Святого Духа; усі ми впізнали Божий голос і вирішили слідувати за Всемогутнім Богом, читаючи Його слова і спілкуючись про істину. Факти свідчать про те, що Бог, який став плоттю, щоб виконати Свою роботу, в жодному разі не дає нікому одкровення для того, щоб Йому повірили та пішли за Ним. Ба навіть більше, у останні дні Бог втілився, щоб висказати істину й виконати роботу суду. Його висловлювання в останні дні – це перші слова, які Він привселюдно промовив до всього всесвіту і всього людства з моменту створення світу. Усі люди можуть чути Божий голос, тому їхня здатність прийняти Господа залежить від того, чи зможуть вони розпізнати Божий голос, а також від того, чи люблять і приймають вони істину. Це пов’язано з особистим вибором; Бог ніколи не дав би людині одкровення, щоб вона повірила в Нього. Про це багато разів згадується в розділах 2 і 3 Об’явлення: «Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам». І ще в Об’явленні 3:20: «Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною». Господь Ісус також сказав: «Мого голосу слухають вівці Мої, і знаю Я їх, і за Мною слідком вони йдуть» (Івана 10:27). Якщо Господь дає людям одкровення вірити в Нього, коли Він приходить, тоді чому Він казав, що буде стояти в людей під дверима й стукати і що Божі вівці почують Божий голос? Хіба в цьому не було протиріччя? В останні дні Бог використовує Свої висловлювання та слова істини, щоб шукати Своїх овець. «Божого голосу слухають Божі вівці» – це означає, що ті, хто чує й розуміє Божий голос, є його вівцями, вони – мудрі діви; тоді як ті, хто чує, але не розуміє Його голос, безсумнівно, є нерозумними дівами, і в такий спосіб кожна людина буде класифікована за родом її. Це ясно показує, яким винятково мудрим і праведним є Бог!

Отже, дослідження істинного шляху не залежить від того, чи отримала людина Боже одкровення; суть в тому, чи здатна вона розпізнати голос Божий у словах, які виголошує Всемогутній Бог. В останні дні Всемогутній Бог сказав мільйони слів. Ці висловлювання є істиною, це голос Божий. Багато людей з різних конфесій, які щиро вірують у Господа, почули Божий голос і повернулися до Всемогутнього Бога. Саме ці люди є тими скарбами, що були «вкрадені»; мета Господа у Його таємному пришесті – отримати ці скарби та ще до настання лих перетворити цих людей, які вперше були підняті перед Божим престолом, на переможців. Але якщо люди просто чекають на одкровення від Бога та не здатні розпізнати Його голос у словах, сказаних Всемогутнім Богом, це свідчить лише про те, що вони не люблять істину й не знають Господа, а також про те, що вони зовсім не Божі вівці. Ці люди, природно, стануть цілями, яких Бог відкине й видалить, вони будуть серед тих, хто буде ввергнутий у лихо, плачучи й скрегочучи зубами. Це саме так, як Господь Ісус сказав Хомі: «Тому ввірував ти, що побачив Мене? Блаженні, що не бачили й увірували!» (Івана 20:29).

Попередня стаття: 3. Ви свідчите, що Господь Ісус повернувся у плоті. То де ж Господь зараз? Чому ми Його не побачили? Побачити – значить повірити, тому той факт, що ми Його не побачили, доводить, що Господь ще не повернувся. Я повірю, коли це побачу.

Наступна стаття: 5. У періоди як Старого, так і Нового Заповітів Бог працював в Ізраїлі. Господь Ісус пророкував, що Він повернеться в останні дні, тож коли Він повернеться, Він має прийти в Ізраїль. Однак ви свідчите, що Господь Ісус уже повернувся, що Він з’явився у плоті та виконує Свою роботу в Китаї. Китай – це країна, якою керує атеїстична політична партія. Жодна країна не чинить більшого опору Богові й не переслідує так християн. Як могло Господнє повернення відбутися в Китаї?

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Налаштування

  • Тексти
  • Теми

Колір фону

Теми

Шрифт

Розмір шрифту

Міжрядковий інтервал

Міжрядковий інтервал

Ширина сторінки

Зміст

Пошук

  • Пошук у цьому тексті
  • Пошук у цій книзі

Зв’язок із нами в Messenger