Книги

  • Слово являється у плоті

    Явлення й робота Бога

    Всемогутній Бог, Христос останніх днів, що явився для здійснення Своєї роботи, виголошує усі істини, що очищують і спасають людство, і всі вони вміщені у книзі «Слово являється у плоті». Цим справджується написане в Біблії: «Споконвіку було Слово, а Слово в Бога було, і Бог було Слово» (Від Івана 1:1). Стосовно книги «Слово являється у плоті», то у ній вперше від створення світу Бог звертається до всього людства. Ці слова стали першим текстом, виголошеним Богом серед людей, у якому Він викриває людей, настановляє їх, судить їх та веде з ними відверту розмову. Таким чином, ці слова теж перші, якими Бог дозволяє пізнати Його сліди, місце, де Він полягає, Його характер, те, що Бог має, і Ким Він є, Божі думки та Його турботу про людство. Можна сказати, що це перші слова, які Бог виголосив до людства з третього неба від часу сотворення світу, та перший раз, коли Бог у притаманній Йому особі явив і виразив голос Свого серця людям у словах. Книга «Слово являється у плоті» (скорочено – «Слово») зі словами Христа останніх днів, Всемогутнього Бога, наразі складається із шести томів: тому першого «Явлення й робота Бога»; тому другого «Про пізнання Бога»; тому третього «Бесіди Христа останніх днів»; тому четвертого «Викриття антихристів»; тому п’ятого «Обов’язки керівників і працівників»; тому шостого «Про пошук істини».
  • Про пізнання Бога

    «Про пізнання Бога», другий том книги «Слово являється у плоті», містить висловлювання Христа останніх днів, Всемогутнього Бога, для всього людства, що йдуть після висловлювань у книзі «Явлення й робота Бога». Бог роз’яснює такі різноманітні істини, як робота, яку Він виконує з моменту створення світу, Його воля, те, які очікування від людства вона передбачає, та як із Його роботи виливається все, Хто є Бог і чим володіє, а також Його праведність, Його влада, Його святість і той факт, що Він є джерелом життя для всього сущого. Прочитавши цю книгу, ті, хто істинно вірить у Бога, зможуть підтвердити, що Той, хто може виконувати цю роботу й виливати ці характери, є Тим, хто володарює над усім сущим, а також зможуть істинно пізнати ідентичність Бога, Його статус і Його сутність, тим самим підтвердивши, що Христос останніх днів, Всемогутній Бог, є Самим Богом, Унікальним.
  • Бесіди Христа останніх днів

    «Бесіди Христа останніх днів» – третій том книги «Слово являється у плоті» зі словами Всемогутнього Бога. Перша частина книги складається з проповідей і спілкування в громаді від Всемогутнього Бога, друга містить бесіди Всемогутнього Бога з керівниками та працівниками, а третя – спілкування Всемогутнього Бога із частиною Його обраних людей. Ці проповіді та спілкування стосуються проблем у церкві, а також практичних труднощів, пов’язаних із входженням Божих обранців у життя. Вони не тільки вказують на сутність людей та їхні поточні ситуації, а й висвітлюють для людей цілі, до яких слід прагнути. Ці проповіді та спілкування надзвичайно корисні для розуміння людьми істини та досягнення входження в життя.
  • Про прагнення до істини I

    Про прагнення до істини I

    «Про пошук істини» – шостий том книги «Слово являється у плоті». Ця книга містить тематичне спілкування та проповіді Всемогутнього Бога, Христа останніх днів, звернені до церков. У цих проповідях і спілкуванні ясно та прозоро пояснюється, що значить шукати істину та в чому полягає значення її пошуку, розкриваються різні помилкові людські уявлення й викривлені розуміння про пошук істини, різні хибні людські думки та погляди, негативні емоції, а також проводиться їх аналіз і розпізнавання. Крім того, ці проповіді й спілкування вказують людині шляхи для пошуку істини та входження в реальність. Ці істини мають вирішальне значення для людей, які шукають істину, щоб досягти спасіння.
  • Слова Христа останніх днів

    Суд починається з дому Божого

    Усі підбірки в цій книзі є словами, сказаними Всемогутнім Богом для Його роботи суду в останні дні, взятими з книги «Слово являється у плоті», т.1. «Явлення й робота Бога». Це істини, яких нагально потребує кожна людина, що прагне Божої роботи й вивчає її в останні дні. Вміщені тут Божі висловлювання – це те, що Святий Дух каже церквам, як було пророковано в Книзі Об’явлення. Ці нинішні слова Бога є найкращим свідченням Його явлення й роботи, а також найкращим свідченням того факту, що Христос є істина, дорога й життя. Ця книга призначена для того, щоб дати можливість усім, хто прагне Божого явлення, почути Його голос якомога швидше. Сподіваємося, що всі, хто чекає Господнього пришестя й очікує Божого явлення та роботи, матимуть змогу прочитати цю книгу.
  • Божі слова на кожен день

    У цій книзі зібрано вибрані уривки з книги «Слово являється у плоті». Аби Божі обранці могли здобути з Його слів істину й повсякденне забезпечення для життя, для людської втіхи було спеціально відібрано ці найважливіші, найповчальніші для входження людей у життя слова Всемогутнього Бога, щоб ті, хто любить істину, мали змогу зрозуміти її, жити перед Богом і бути спасенними й удосконаленими Богом. Ці найважливіші Божі слова є вираженням істини; ба більше, це найголовніші життєві максими, і немає слів, які були б повчальнішими та кориснішими для людей. Якщо ви справді можете щодня тішитись одним уривком із цих слів, тоді це ваша найбільша удача й ви благословенні Богом.
  • Настанови для поширення Євангелія Царства

    Настанови для поширення Євангелія Царства

    У цій книзі зібрано запитання й уявлення, характерні для людей, що шукають і досліджують істинний шлях, а також відповіді зі словами Всемогутнього Бога. Ці запитання та відповіді будуть дуже корисні людям, які хочуть зрозуміти істину та дослідити істинний шлях, і стануть незамінним довідником для Божих обранців у поширенні Його слів і свідченні про Його роботу. Божі вівці чують Його голос, і якщо, прочитавши цю книгу, вони зможуть відкрити для себе істину та побачити, що слова Всемогутнього Бога – це голос Божий, то вони будуть мудрими дівами, які привітали Господа.

    Зв’язок із нами в Messenger