Християнський фільм | Бенкет у Царстві Небесному | Офіційний трейлер

22 Червня, 2023

Чень Мінде – католицький священник. Він бачить, що Католицька церква стає дедалі занедбанішою і темнішою, і що навіть єпископи та інші священники пішли на компроміс з урядом, приєднавшись до Церкви Трьох Автономій. Це його дуже ранить і розчаровує. Під час довгих пошуків церкви, у якій працює Святий Дух, він несподівано чує про Євангеліє Всемогутнього Бога. Прочитавши безліч слів Всемогутнього Бога, він розуміє, що це голос Бога й що Всемогутній Бог – це Господь Ісус, який повернувся, і з радістю приймає Його. Але, на подив Чень Мінде, після того, як єпископи та інші священники дізнаються про це, вони роблять усе можливе, щоб засудити його й утримати від прийняття Всемогутнього Бога. Вони навіть посилають людей вчинити акт вандалізму в церкві, якою він опікується, у спробі збити його з істинного шляху. Побачивши сатанинські обличчя єпископів і священників, які ненавидять істину й чинять опір Богові, Чень Мінде відмовляється від посади священника, залишає Католицьку церкву та починає активно проповідувати Євангеліє Царства Божого й свідчити про нього. Він приводить багатьох людей до навернення до Всемогутнього Бога й починає відчувати самовдоволення, часто вихваляючись тим, скільки роботи він виконав і скільки перетерпів, у такий спосіб намагаючись домогтися захоплення братів і сестер. Його характер стає дедалі більш пихатим, він гордовито читає нотації іншим людям, вважає себе єдиним законом і не слухає жодних порад. У результаті його заарештовують на зібранні. Зазнаючи жорстоких тортур і промивання мізків з боку Комуністичної партії, він починає аналізувати себе. Завдяки одкровенню Божих слів він бачить, що він є неймовірно пихатим і нерозумним, що він намагався зайняти місце в серцях інших людей і став на шлях антихриста. Якби не Божий суд, покарання й дисциплінування, він неодмінно загинув би за опір Богові. Чень Мінде пізнає деякі істини через суд і очищення Божих слів і досягає зміни свого розбещеного характеру. Він відчуває, що дуже багато здобув, і що він справді присутній на бенкеті в Царстві Небесному.

Джерела деяких матеріалів, використаних у цьому відео:

The Ukrainian Bible verses found in this video are from Ivan Ohienko Translation and the copyright belongs to British and Foreign Bible Society. With due legal permission, they are used in this production.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger