Християнський фільм «Бенкет у Царстві Небесному» Католицький священик знайшов спосіб очистити гріхи

28 Червня, 2023

Чень Мінде – католицький священник. Він бачить, що Католицька церква стає дедалі занедбанішою і темнішою, і що навіть єпископи та інші священники пішли на компроміс з урядом, приєднавшись до Церкви Трьох Автономій. Це його дуже ранить і розчаровує. Під час довгих пошуків церкви, у якій працює Святий Дух, він несподівано чує про Євангеліє Всемогутнього Бога. Прочитавши безліч слів Всемогутнього Бога, він розуміє, що це голос Бога й що Всемогутній Бог – це Господь Ісус, який повернувся, і з радістю приймає Його. Але, на подив Чень Мінде, після того, як єпископи та інші священники дізнаються про це, вони роблять усе можливе, щоб засудити його й утримати від прийняття Всемогутнього Бога. Вони навіть посилають людей вчинити акт вандалізму в церкві, якою він опікується, у спробі збити його з істинного шляху. Побачивши сатанинські обличчя єпископів і священників, які ненавидять істину й чинять опір Богові, Чень Мінде відмовляється від посади священника, залишає Католицьку церкву та починає активно проповідувати Євангеліє Царства Божого й свідчити про нього. Він приводить багатьох людей до навернення до Всемогутнього Бога й починає відчувати самовдоволення, часто вихваляючись тим, скільки роботи він виконав і скільки перетерпів, у такий спосіб намагаючись домогтися захоплення братів і сестер. Його характер стає дедалі більш пихатим, він гордовито читає нотації іншим людям, вважає себе єдиним законом і не слухає жодних порад. У результаті його заарештовують на зібранні. Зазнаючи жорстоких тортур і промивання мізків з боку Комуністичної партії, він починає аналізувати себе. Завдяки одкровенню Божих слів він бачить, що він є неймовірно пихатим і нерозумним, що він намагався зайняти місце в серцях інших людей і став на шлях антихриста. Якби не Божий суд, покарання й дисциплінування, він неодмінно загинув би за опір Богові. Чень Мінде пізнає деякі істини через суд і очищення Божих слів і досягає зміни свого розбещеного характеру. Він відчуває, що дуже багато здобув, і що він справді присутній на бенкеті в Царстві Небесному.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger