Глава 8

Відтоді, як явилося свідчення про Всемогутнього Бога – Царя Царства, – сфера Божого управління розгорнулася в усій своїй повноті по всьому всесвіту. Не тільки в Китаї було засвідчено явлення Бога, – ім’я Всемогутнього Бога було засвідчено в усіх країнах та в усіх місцевостях. Усі вони вигукують це святе ім’я, прагнуть спілкуватися з Богом усіма можливими способами, осягають волю Всемогутнього Бога та спільно служать Йому в церкві. У такий дивовижний спосіб діє Святий Дух.

Мови різних народів відрізняються одна від одної, але є тільки один Дух. Цей Дух об’єднує церкви по всьому всесвіту, Він є абсолютно єдиним з Богом, не маючи жодної відмінності. Це те, в чому немає жодного сумніву. Тепер Святий Дух закликає їх, і голос Його пробуджує їх. Це голос Божої милості. Вони всі вигукують святе ім’я Всемогутнього Бога! Вони також підносять хвалу та співають. У роботі Святого Духа ніколи не буває жодних відхилень; ці люди йдуть на все, щоб крокувати вперед вірним шляхом, вони не відступають, і дивам немає кінця. Це те, що людям тяжко уявити та про що їм неможливо міркувати.

Всемогутній Бог – Цар життя у всесвіті! Він сидить на славному престолі і судить світ, панує над усім та править усіма народами; всі народи схиляють коліна перед Ним, моляться Йому, наближаються до Нього і спілкуються з Ним. Незалежно від того, скільки ви вже вірите в Бога, наскільки високим є ваш статус чи наскільки великим є ваше посадове становище, якщо в серці своєму ви йдете проти Бога, то ви маєте зазнати суду і схилити перед Ним коліна, видаючи звуки страдницького моління; це і справді є пожинання плодів ваших власних дій. Цей страдницький звук – звук мук в озері вогняному й сірчаному, це плач покараних Божим залізним жезлом; це суд перед сидінням Христа.

Хтось боїться, хтось приховує нечисту совість, хтось тримається насторожі, хтось уважно слухає, хтось кається й починає все наново, максимально відчуваючи розкаяння, хтось гірко плаче від болю, хтось відмовляється від усього й відчайдушно шукає, хтось досліджує себе і більше не сміє діяти дико, хтось терміново прагне наблизитися до Бога, хтось досліджує власне сумління, запитуючи, чому його життя не може поліпшитися. Хтось залишається збентеженим, хтось знімає пута зі своїх ніг і сміливо йде вперед, осягнувши головне і не гаючи часу на прислужування власному життю. Хтось досі вагається та сумнівається щодо видінь – тягар, який вони тримають і несуть у своїх серцях, справді важкий.

Якщо розум не чистий, то Святий Дух не може працювати в тобі. Все, на чому ти зосереджений, яким шляхом ти йдеш і чого прагне твоє серце, сповнене твоїх уявлень і твоєї власної праведності! Я згоряю від нетерпіння – як би Я хотів відразу зробити вас досконалими, щоб ви скоріше стали придатними для використання Мною, щоб полегшити Мій тяжкий тягар. Але, коли я бачу вас такими, Я розумію, що не варто прагнути швидких результатів. Я можу лише терпляче чекати, повільно йти і повільно підтримувати та вести вас. О, ви маєте очистити свої голови! Що слід залишити, якими є твої скарби, якими є твої фатальні слабкості, які у тебе перешкоди? Поміркуйте більше над цими питаннями у своєму дусі та спілкуванні зі Мною. Я хочу, щоб ваші серця в тиші дивилися на Мене; Мені не потрібне ваше марнослів’я. Тому, хто справді прагне Мене, Я відкрию все. Мій темп пришвидшується; доки твоє серце дивиться на Мене і ти весь час слідуєш за Мною, у будь-який момент Моя воля може бути дана тобі через натхнення та відкрита тобі. Ті, хто подбають про те, щоб зачекати, отримають підкріплення і шлях уперед. Тим, хто легковажний, важко зрозуміти Моє серце, і вони зайдуть у глухий кут.

Я бажаю, щоб ви всі швидше зросли і співпрацювали зі Мною, і щоб ви завжди були поруч зі Мною, а не лише один день та одну ніч. Моя рука завжди має тягнути вас за собою і підштовхувати, спонукати, примушувати та закликати йти вперед! Ви просто не розумієте Моєї волі. Перешкоди ваших власних уявлень і перешкоди пут світу земного занадто сильні, і ви не можете мати глибшої близькості зі Мною. Кажучи відверто, ви приходите до Мене, коли маєте проблему, але коли у вас немає жодної проблеми, ваші серця стають неспокійними. Ваші серця стають схожими на вільний ринок та наповнюються сатанинськими нахилами; вони зайняті речами світу земного, і ви не знаєте, як спілкуватися зі Мною. Як же Мені не турбуватися за вас? Але турбуватися не варто. Час надто стислий, а завдання надто важке. Мої кроки летять уперед; ви мусите твердо триматися всього, що маєте, дивитися на Мене щомиті і тісно спілкуватися зі Мною. Тоді Моя воля неодмінно буде відкриватися вам будь-якої миті. Коли ви розумієте серце Моє, то маєте шлях уперед. Ви не повинні більше вагатися. Підтримуйте справжнє спілкування зі Мною, не вдайтеся до обману і не намагайтеся бути занадто розумними; цим ви тільки обманюєте себе і будь-якої миті будете розкриті перед сидінням Христа. Справжнє золото не боїться випробування вогнем, це істина! Не сумнівайтеся, не сумуйте і не впадайте у тугу. Безпосередньо спілкуйся більше зі Мною у своєму дусі, терпляче чекай, і Я Свого часу обов’язково відкриюсь тобі. Ти повинен бути надзвичайно уважним і не допускати, щоб Мої зусилля, витрачені на тебе, змарнувалися; не втрачай жодної миті. Коли твоє серце перебуває у постійному спілкуванні зі Мною, коли твоє серце постійно живе переді Мною, тоді ніхто, ні явище, ні річ, ні чоловік, ні син чи дочка, не можуть порушити твого спілкування зі Мною у твоєму серці. Коли твоє серце постійно обмежене Святим Духом і коли ти спілкуєшся зі Мною щомиті, Моя воля неодмінно буде відкрита тобі. Коли ти постійно наближаєшся до Мене таким чином, незалежно від того, що тебе оточує, з якими людьми, подіями чи речами ти стикаєшся, ти не заплутаєшся, а матимеш шлях уперед.

Якщо ти зазвичай нічого не випускаєш з уваги у справах великих і малих, якщо кожна твоя думка та ідея очищена, і якщо ти спокійний у своєму дусі, то щоразу, коли ти стикаєшся з якоюсь проблемою, Мої слова будуть негайно вдихнуті в тебе, як яскраве дзеркало, яким ти зможеш себе перевірити, і тоді матимеш шлях уперед. Це зветься ліками, що підібрані по хворобі! І хворобу неодмінно вилікують – такою є всемогутність Бога. Я неодмінно просвітлю і осяю всіх спраглих та жадаючих праведності, тих, хто шукає зі щирістю. Я покажу усім вам таємниці духовного світу та шлях уперед, спонукаю вас якнайшвидше відкинути свої старі порочні схильності, щоб ви могли досягти життєвої зрілості і стати придатними для Мого використання, і щоб робота благовіствування могла відбуватися швидко та безперешкодно. Тільки тоді Моя воля буде задоволена, тільки тоді Божий шеститисячолітній план управління буде здійснено в найкоротший можливий термін. Бог здобуде Царство, зійде на землю, і ми разом увійдемо у славу!

Попередня стаття: Глава 7

Наступна стаття: Глава 9

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Налаштування

  • Тексти
  • Теми

Колір фону

Теми

Шрифт

Розмір шрифту

Міжрядковий інтервал

Міжрядковий інтервал

Ширина сторінки

Зміст

Пошук

  • Пошук у цьому тексті
  • Пошук у цій книзі

Зв’язок із нами в Messenger