Глава 6

Всемогутній Бог, Глава всього сущого, вершить Свою царську владу зі Свого престолу. Він править всесвітом і всім сущим, і Він керує нами по всій землі. У кожний момент часу ми маємо бути поряд із Ним і поставати перед Ним у мовчанні, ніколи не втрачаючи жодної миті, постійно засвоюючи уроки, призначені для нас. Усе, починаючи від довкілля і закінчуючи людьми, справами та речами, існує з дозволу Його престолу. У жодному разі не допускайте, щоб у вашому серці поставали нарікання, інакше Бог не обдарує вас Своєю милістю. Коли вас спіткає хвороба – це Божа любов, і, безперечно, в ній закладено Його добрі наміри. Хоча ваше тіло може зазнавати певних страждань, не піддавайтеся жодним ідеям сатани. Прославляйте Бога під час хвороби та радійте Богові під час свого славослів’я. Не падайте духом перед хворобою, шукайте знову і знову, не здавайтеся, і Бог осяє вас Своїм світлом. Якою була віра Йова? Всемогутній Бог – всесильний лікар! Перебувати у хворобі – значить бути хворим, а перебувати в дусі – значить бути здоровим. І поки чутно подих твій, Бог не дасть тобі померти.

Ми маємо в собі воскресле життя Христа. Безперечно, нам не вистачає віри у присутність Бога: хай Бог вселить у нас істинну віру. Воістину, солодке слово Боже! Слово Боже – сильні ліки! Воно посоромлює дияволів і сатану! Осягнення Божого Слова дає нам підтримку. Його слово діє блискавично, спасаючи наші серця! Воно розвіює все зло та всіх заспокоює. Віра подібна до кладки з однієї колоди: тим, хто принижено чіпляється за життя, буде важко її перейти, але ті, хто готовий пожертвувати собою, здатні пройти по ній, впевнено ступаючи та не хвилюючись. Якщо людина має думки сполошені та боязкі, то це тому, що сатана обдурив її, побоюючись, що ми перейдемо місток віри та увійдемо до Бога. Сатана всіма можливими способами намагається надіслати нам свої думки. Кожної миті ми маємо молитися про те, щоб Бог осяяв нас Своїм світлом, кожної миті покладатися на Бога, щоб Він очистив нас від сатанинської отрути, кожної миті вдосконалювати свій дух у тому, як наблизитися до Бога, і дати Богові уповні запанувати над усім нашим єством.

Попередня стаття: Глава 5

Наступна стаття: Глава 7

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Налаштування

  • Тексти
  • Теми

Колір фону

Теми

Шрифт

Розмір шрифту

Міжрядковий інтервал

Міжрядковий інтервал

Ширина сторінки

Зміст

Пошук

  • Пошук у цьому тексті
  • Пошук у цій книзі

Зв’язок із нами в Messenger