Висловлювання Христа на початку. Глава 5

Гори й ріки міняються, води течуть своїм руслом, і життя людини не таке тривке, як земля і небо. Тільки Всемогутній Бог є життя вічне й воскресле, яке триває покоління за поколінням, довіку! Усе суще й усі події в Його руках, а сатана під Його ногою.

Сьогодні Бог визволяє нас із хватки сатани завдяки Своєму наперед визначеному вибору. Він справді наш Викупитель. Вічне, воскресле життя в Христі справді було вчинене всередині нас, призначивши нам бути пов’язаними із життям Бога, щоб ми справді змогли зустрічатися з Ним віч-на-віч, їсти Його, пити Його та втішатися Ним. Це самовіддана жертва, яку Бог зробив ціною крові Свого серця.

Пори року настають і йдуть, проходячи крізь вітер і мороз, стикаючись зі стількома життєвими стражданнями, переслідуваннями та випробуваннями, стількома зреченнями та наклепами світу, стількома хибними звинуваченнями уряду, але ні Божа віра, ні Його рішучість анітрохи не зменшуються. Беззавітно відданий виконанню Божої волі, а також Божого управління та плану, Він відкидає Своє власне життя. Для всіх Своїх численних людей Він не шкодує зусиль, дбайливо годуючи й напуваючи їх. Якими б темними ми не були та як би з нами не було важко, ми повинні лише підкоритися Йому, і воскресле життя в Христі змінить нашу стару натуру… Для всіх цих перворідних синів Він невтомно трудиться, відмовляючись від їжі та відпочинку. Скільки днів і ночей, крізь яку пекучу спеку й морозний холод Він усім серцем спостерігає в Сіоні.

Світ, дім, робота й усе решта повністю відкинуте, радо й охоче, і мирські насолоди не мають із Ним нічого спільного… Слова з Його вуст вражають нас, викриваючи те, що приховано глибоко в наших серцях. Як ми можемо бути не переконаними? Кожне речення, що виходить із Його вуст, може коли завгодно здійснитись у нас. Що б ми не робили, у Його присутності чи приховано від Нього, немає нічого, що Він би не знав, нічого, що Він би не розумів. Усе буде справді відкрито перед Ним, незважаючи на наші власні плани та домовленості.

Сидіти перед Ним, відчуваючи радість у своїх душах, невимушено та спокійно, але завжди почуваючись порожніми та справді в боргу перед Богом, – це диво, яке неможливо уявити та здійснити. Святого Духа достатньо, щоб довести, що Всемогутній Бог є єдиним правдивим Богом! Це незаперечний доказ! Ми в цій громаді невимовно благословенні! Якби не Божа благодать і милосердя, ми могли б лише йти до загибелі та слідувати за сатаною. Лише Всемогутній Бог може нас спасти!

О! Всемогутній Боже, практичний Боже! Це Ти відкрив наші духовні очі, дозволивши нам споглядати таємниці духовного світу. Перспективи Царства безмежні. Будьмо пильними в очікуванні. Цей день не може бути надто далеким.

Вирує полум’я війни, гарматний дим наповнює повітря, погода теплішає, клімат змінюється, пошириться чума, і люди можуть лише вмирати без надії вижити.

О! Всемогутній Боже, практичний Боже! Ти наша неприступна фортеця. Ти наш притулок. Ми тулимося під Твоїми крилами, і лихо не може до нас дістатися. Такий Твій божественний захист і опіка.

Усі ми підносимо свої голоси в пісні; ми співаємо хвалу, і звук нашої хвали лунає по всьому Сіону! Всемогутній Бог, практичний Бог приготував для нас це славетне місце призначення. Будьте пильними – о, пильнуйте! Поки що година ще не запізня.

Попередня стаття: Висловлювання Христа на початку. Глава 3

Наступна стаття: Висловлювання Христа на початку. Глава 15

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Налаштування

  • Тексти
  • Теми

Колір фону

Теми

Шрифт

Розмір шрифту

Міжрядковий інтервал

Міжрядковий інтервал

Ширина сторінки

Зміст

Пошук

  • Пошук у цьому тексті
  • Пошук у цій книзі

Зв’язок із нами в Messenger