Глава 4

Кожної миті ми маємо спостерігати й чекати, бути спокійними духом і шукати із чистим серцем. Хай що нас спіткає, ми не маємо сліпо долучатися до спілкування. Нам потрібно лише бути в спокої перед Богом і перебувати в постійному спілкуванні з Ним, і тоді Його наміри нам неодмінно відкриються. У дусі ми маємо завжди бути готовими розрізняти, і повинні мати гострий та непохитний дух. Ми маємо черпати з живої води перед Богом, води, що живить і поповнює наш висохлий дух. Ми маємо бути готовими в будь-який момент очистити себе від нашого сатанинського характеру – самовдоволеного, гордовитого, зарозумілого та перейнятого лише собою. Ми маємо відкрити свої серця, щоб отримати слово Бога й діяти на підставі Його слова. Ми маємо випробувати Його слово на власному досвіді й бути певними в ньому, досягти розуміння Його слова й дозволити Його слову стати нашим життям. Це є нашим покликанням, посланим небесами! Тільки коли ми живемо за Божим словом, ми можемо бути переможними!

Нині наші уявлення занадто незграбні, ми говоримо легковажно й чинимо необдумано, нездатні діяти суголосно з Духом. Сьогодні все не так, як у минулому. Робота Святого Духа просувається вперед із величезною швидкістю. Ми маємо детально переживати Боже Слово на власному досвіді; ми маємо чітко розрізняти кожну ідею й думку, кожен рух і реакцію у своїх серцях. Ніщо з того, що ми робимо комусь відкрито або за його спиною, не може уникнути суду перед престолом Христа. Святий Дух веде нас до світу глибшого досвіду, де ми наблизимося до певності щодо Всемогутнього.

Бог усесвіту відкрив наші духовні очі, і таємниці духу постійно розкриваються перед нами. Шукайте із чистим серцем! Будьте готовими заплатити ціну, ідіть уперед у єдності, будьте готовими зректися себе, не будьте більше жадібними, слідуйте за Святим Духом та втішайтеся словом Божим, і тоді з’явиться цілісна вселенська нова людина. Наближається момент, коли сатані настане кінець, Божу волю буде здійснено, усі народи світу стануть Царством Христа, і Христос царюватиме як Цар на землі на віки вічні!

Попередня стаття: Глава 3

Наступна стаття: Глава 5

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Налаштування

  • Тексти
  • Теми

Колір фону

Теми

Шрифт

Розмір шрифту

Міжрядковий інтервал

Міжрядковий інтервал

Ширина сторінки

Зміст

Пошук

  • Пошук у цьому тексті
  • Пошук у цій книзі

Зв’язок із нами в Messenger