Глава 32

Що є світло? У минулому ви насправді вважали перетворення роботи Святого Духа світлом. Істинне світло є в усі часи: тобто здобуття того, Хто такий Бог, через наближення до Мене та спілкування зі Мною. Маючи розуміння Божих слів та осягаючи волю Бога в Його словах – тобто коли ви їсте і п’єте їх, відчуваючи Дух у Божих словах і приймаючи Божі слова в себе, ви осягаєте те, Ким Він є, через досвід і отримуєте Боже освітлення під час спілкування з Ним; усе це – світло. Ви можете бути просвітлені та знайти нове розуміння в Божих словах у будь-який момент споглядання та розмірковування. Якщо ти осягнеш Божі слова та відчуєш нове світло, то хіба не матимеш ти сили у твоїй службі? Ви так багато турбуєтеся під час своєї служби! Це тому, що ви не доторкнулися до реальності, ви не маєте ні справжнього досвіду, ні розуміння. Якби ти мав справжнє розуміння, хіба ти не знав би, як служити? Коли з тобою трапляються певні речі, ти маєш із ревністю переживати їх. Якщо, перебуваючи в легкій та зручній обстановці, ти зможеш також жити у світлі Божого обличчя, то ти бачитимеш обличчя Бога щодня. Якщо ти бачив Боже обличчя і спілкувався з Богом, хіба ти не матимеш світла? Ви не входите в реальність, і ви завжди перебуваєте зовні, у пошуку; в результаті ви не знаходите нічого, і ваш поступ у житті затримується.

Не зосереджуйтеся на зовнішньому; натомість просто наближайтеся до Бога внутрішньо, спілкуйтеся достатньо глибоко та осягайте Божу волю; хіба тоді ви не матимете шляху у вашій службі? Ви маєте старанно виявляти увагу та коритися. Якщо ви будете робити все тільки згідно з Моїми словами та вступати на шляхи, які Я вказую, то хіба ви не матимете шляху? Якщо ти знаходиш шлях, щоб увійти до реальності, то ти також маєш шлях служіння Богові. Це просто! Більше приходьте у Божу присутність, більше розмірковуйте над Божими словами, і ви отримаєте те, чого вам бракує. Ви також матимете нове розуміння, нове просвітління, і ви матимете світло.

Попередня стаття: Глава 31

Наступна стаття: Глава 33

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Налаштування

  • Тексти
  • Теми

Колір фону

Теми

Шрифт

Розмір шрифту

Міжрядковий інтервал

Міжрядковий інтервал

Ширина сторінки

Зміст

Пошук

  • Пошук у цьому тексті
  • Пошук у цій книзі

Зв’язок із нами в Messenger