Висловлювання Христа на початку. Глава 2

Церква Філадельфії сформувалася, що сталося виключно завдяки благодаті та милості Божій. Любов до Бога зароджується в серцях безлічі святих, які не вагаються у своїй духовній подорожі. Вони твердо дотримуються віри в те, що єдиний правдивий Бог став плоттю, що Він є Головою всесвіту, який керує всім: це підтверджує Святий Дух, це непорушне, як гори! І це ніколи не зміниться!

О, Всемогутній Боже! Сьогодні саме Ти відкрив наші духовні очі, дозволивши сліпим бачити, кульгавим ходити, а прокаженим зцілитися. Саме Ти відкрив вікно в небо, дозволивши нам побачити таємниці духовного світу. Те, що ми сповнилися Твоїми святими словами та спаслися від нашої людської сутності, яку зіпсував сатана, – така Твоя неоціненно велика робота й Твоє неоціненно велике милосердя. Ми – Твої свідки!

Ти довго залишався прихованим, смиренно й мовчазно. Ти пройшов через воскресіння зі смерті, страждання розп’яття, радості й печалі людського життя, а також переслідування й лиха; Ти пережив і спробував біль людського світу, і тодішній період Тебе зрікся. Утілений Бог – це Сам Бог. Заради Божої волі Ти спас нас зі сміття, підтримуючи нас Своєю правицею та щедро даруючи нам Свою благодать. Не жаліючи зусиль, Ти вклав у нас Своє життя; ціна, яку Ти заплатив Своєю кров’ю, потом і сльозами, кристалізується у святих. Ми – плідa Твоїх кропітких зусиль; ми – ціна, яку Ти заплатив.

О, Всемогутній Боже! Це через Твою любовну доброту й милосердя, Твою праведність і велич, Твою святість і смиренність усі народи схиляться перед Тобою й вічно Тобі поклонятимуться.

Сьогодні Ти довершив усі церкви – церкву Філадельфії – і таким чином виконав Свій 6 000-літній план управління. Святі можуть смиренно скоритися перед Тобою; з’єднані в дусі, вони слідують у любові, зв’язані з витоком джерела. Жива вода життя біжить без упину, змиваючи й вичищаючи все багно та нечисту воду в церкві, знов роблячи Твій храм чистим. Ми пізнали практичного правдивого Бога, ходили в Його словах, усвідомили власні функції й обов’язки та зробили все можливе, щоб присвятити себе церкві. Завжди тихі перед Тобою, ми повинні зважати на роботу Святого Духа, щоб Твоїй волі не було перешкод у нас. Між святими є взаємна любов, і переваги одних компенсують недоліки інших. Вони здатні постійно ходити в дусі, просвічені й освітлені Святим Духом. Вони втілюють істину в життя відразу, щойно її зрозуміють. Вони йдуть у ногу з новим світлом і слідують за кроками Бога.

Активно співпрацюй із Богом; дозволити Йому взяти контроль на Себе означає йти з Ним. Усі наші власні ідеї, уявлення, погляди та мирські складнощі тануть у повітрі, наче дим. Ми дозволяємо Богу панувати над нашим духом, ходимо з Ним і таким чином досягаємо трансцендентності, перемагаючи світ, а наш дух літає вільно й одержує визволення: такий результат, коли Всемогутній Бог стає Царем. Як же ми можемо не танцювати й не співати хвалебно, возносячи нашу хвалу, возносячи нові гімни?

Є справді багато способів прославляти Бога: вигукувати Його ім’я, наближатися до Нього, думати про Нього, читати молитви, брати участь у спілкуванні, споглядати та розмірковувати, молитися та співати хвалебні пісні. У таких видах хвали є втіха, а є помазання; у хвалі є сила, а є й тягар. У хвалі є віра, а є й нове розуміння.

Активно співпрацюйте з Богом, координуйтесь у службі та станьте одним цілим, виконуйте наміри Всемогутнього Бога, поспішайте стати святим духовним тілом, потопчіть сатану та покінчіть із долею сатани. Церква Філадельфії була захоплена в Божу присутність і проявляється в Його славі.

Примітка:

a. У тексті оригіналу немає слова «плід».

Попередня стаття: Висловлювання Христа на початку. Глава 1

Наступна стаття: Висловлювання Христа на початку. Глава 3

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Налаштування

  • Тексти
  • Теми

Колір фону

Теми

Шрифт

Розмір шрифту

Міжрядковий інтервал

Міжрядковий інтервал

Ширина сторінки

Зміст

Пошук

  • Пошук у цьому тексті
  • Пошук у цій книзі

Зв’язок із нами в Messenger