Серія проповідей «У пошуках істинної віри» | Чому Бог виконує роботу суду в останні дні?

23 Листопада, 2022

Катастрофи з кожним разом загострюються, а всі вірні із нетерпінням очікують пришестя Господа Ісуса, підняття на небо для зустрічі з Господом і найшвидшої втечі від страждань, що їх несуть із собою катастрофи. Проте й до сьогодні вони не побачили, як Господь Ісус спускається на хмарах, і від цього багато хто розчарувався. Однак для багатьох несподіванкою є те, що замість вітати зішестя Господа Ісуса на хмарах, вони бачать, як Східна Блискавка знову і знову свідчить про повернення Господа як Всемогутнього Бога, що промовляє істину і виконує роботу суду. «Слово являється у плоті», промовлене Всемогутнім Богом, як світло істинне осяває все зі сходу на захід, освітлюючи цілий світ, а ті, хто люблять істину і очікують появи Бога, повертаються до світла, чують голос Божий і приходять на весільний банкет до Агнця. Ці факти здивували всіх: чи Східна Блискавка – це справді явлення і робота Бога? Чи справді слова Всемогутнього Бога – це голос Творця, що промовляє до людства? Чому Бог виконує роботу суду в останні дні? Наші гріхи було прощено, Бог виправдав нас, то навіщо нам переживати суд і кару? У цьому випуску програми «У пошуках істинної віри» ми заглибимося в ці питання разом і дізнаємося більше про значимість Божої роботи суду.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger