Божі слова на кожен день: Пізнання Божої роботи | Уривок 212

25 Травня, 2023

В останні дні Бог став плоттю, щоб робити ту роботу, яку мусить, і вершити Своє служіння слів. Він прийшов особисто, щоб працювати поміж людських істот із метою вдосконалити тих людей, хто Йому по серцю. Від часу створення й до сьогодні Він не робив такої роботи ніколи, крім як в останні дні. Тільки в останні дні Бог утілився, щоб робити таку масштабну роботу. Хоча Він витримує тяготи, які людям було б важко витерпіти, і хоча Він великий Бог, який усе ж має смиренність стати звичайною людиною, жоден аспект Його роботи не затримався, і Його план анітрохи не став жертвою хаосу. Він робить Свою роботу відповідно до Свого вихідного плану. Одна з цілей цього втілення – завоювати людей, а друга – вдосконалити тих людей, яких Він любить. Він бажає побачити вдосконалюваних Ним людей на власні очі, і Він хоче Сам побачити, як люди, яких Він удосконалює, свідчать про Нього. Він удосконалює не одну-дві людини, а громаду, що складається лише з небагатьох людей. Люди в цій громаді походять із різних країн світу й різних національностей світу. Мета, з якою робиться так багато роботи, – це здобути цю громаду людей, здобути свідчення, яке ця громада людей дає про Нього, і дістати славу, яку Він може від них одержати. Він не робить роботи, яка не має значення, і Він не робить роботи, яка не має цінності. Можна сказати, що Божа ціль, з якою робиться так багато роботи, – це вдосконалити всіх тих, кого Він бажає вдосконалити. А у вільний час поза цією роботою Він вижене тих, хто лихий. Знайте, що Він робить цю велику роботу не задля тих, хто лихий; навпаки, Він віддає всього Себе заради тієї дрібки людей, яких Він має удосконалити. Робота, яку Він робить, слова, які Він говорить, таємниці, які Він відкриває, і Його суд і кара – усі вони заради тієї дрібки людей. Він став плоттю не через тих, хто лихий, і тим паче ці лихі люди не викликають у Нього великого гніву. Він мовить істину й говорить про входження задля тих, хто має бути вдосконалений; Він став плоттю задля них, і саме задля них Він дарує Свої обіцянки та благословення. Робота над істиною, входженням і життям у людській природі, про які Він говорить, ведеться не заради тих, хто лихий. Він хоче уникнути розмов до тих, хто лихий, і натомість бажає обдарувати всіма істинами тих, хто має бути вдосконалений. Однак Його робота вимагає, щоб лихим тимчасово було дозволено втішатися деякими з Його багатств. Ті, хто не практикує істину, хто не вдовольняє Бога та хто заважає Його роботі, – усі лихі. Їх не можна вдосконалити, і Бог має до них огиду й відкидає їх. І навпаки, люди, які практикують істину, і можуть вдовольнити Бога, і вкладають усіх себе в Божу роботу, – то люди, яких вдосконалить Бог. Ті, кого Бог бажає довершити, – не хто інший, як ця громада людей, і робота, яку робить Бог, – заради цих людей. Істину, про яку Він говорить, спрямовано до людей, які готові втілювати її в життя. Він не говорить до людей, які не практикують істину. Збільшення прозорливості та зростання проникливості, про які Він говорить, – то для людей, які можуть утілювати істину в життя. Коли Він веде мову про тих, хто має бути вдосконалений, то Він говорить саме про цих людей. Роботу Святого Духа спрямовано на людей, які готові втілювати істину в життя. Такі речі, як володіння мудрістю й людяністю, спрямовані на людей, які готові втілювати істину в життя. Ті, хто не практикує істину, можуть почути багато слів істини, але оскільки вони такі лихі за натурою й не цікавляться істиною, то розуміють лише вчення, і слова, і порожні теорії, наче в їхнього входження в життя немає ніякої цінності. Жоден із них не вірний Богу; усі вони – люди, що бачать Бога, та не можуть Його здобути; усі вони засуджені Богом.

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Тільки ті, хто зосереджується на практиці, можуть бути вдосконалені»

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger