Серія проповідей «У пошуках істинної віри» | Чи дарує спасіння через віру вхід до Божого Царства?

28 Листопада, 2022

Безжально поширюється пандемія, і почали відбуватися землетруси, потопи, нашестя комах, голоди. Багато людей знаходиться у стані постійної тривоги, і віруючі стривожено очікують Господнього приходу на хмарі, щоб бути забраними до неба, втекти від страждання через біди та ввійти в Боже Царство. Вони не знають, чому вони досі не забрані на зустріч із Господом. Вони відчувають неспокій від того, що вони були відкинуті Господом і потрапили в біди. Вони почуваються збентеженими і загубленими. Книга Об’явлення пророкувала, що Господь Ісус прийде перед бідами і візьме нас до неба, щоб уберегти нас від того, щоб ми здалися їм. Але біди почали звалюватися, чому ж тоді Господь не прийшов на хмарі, щоб прийняти віруючих? Через нашу віру наші гріхи прощені, нам подаровано спасіння і праведність. Чому тоді нас не взято до Царства Небесного? Ось ці питання ставить багато віруючих. Гаразд, чи насправді спасіння через віру дозволяє нам увійти до Царства? У цьому випуску «У пошуках істинної віри» ми можемо заглибитися в це разом і знайти відповідь.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger