Божі слова на кожен день: Викриття людської розбещеності | Уривок 319

5 Жовтня, 2023

Усі ви бажаєте винагороди перед Богом та прихильності Бога; кожен сподівається на це, коли починає вірити в Бога, бо всі перейняті прагненням вищого, і ніхто не хоче відстати від інших. Так влаштовані люди. Саме з цієї причини багато хто з вас постійно намагається здобути прихильність Бога на небесах, але насправді ваша відданість і щирість щодо Бога набагато менша, ніж ваша відданість і щирість щодо самих себе. Чому Я кажу так? Тому що Я взагалі не визнаю вашої вірності Богові, і більше того, тому що Я заперечую існування Бога у ваших серцях. Іншими словами, Бога, якому ви поклоняєтеся, невизначеного Бога, яким ви захоплюєтеся, взагалі не існує. Причина, через яку Я можу сказати це так беззаперечно, полягає в тому, що ви є надто далекі від істинного Бога. Причина вашої вірності – це ідол у ваших серцях; що ж до Мене, то Бога, Якого ви не вважаєте ні великим, ні малим, ви визнаєте лише на словах. Коли Я кажу, що ви далекі від Бога, Я маю на увазі, що ви далекі від істинного Бога, тоді як невизначений Бог здається близьким. Коли Я говорю «не великим», це означає, що Бог, у якого ви вірите сьогодні, видається просто людиною без великих здібностей, людиною не надто піднесеною. А коли Я кажу «не малим», це означає, що, хоч людина ця не може насилати вітер і керувати дощем, Він, тим не менш, здатний викликати Духа Божого, щоб здійснити роботу, яка стрясає небеса і землю, залишаючи людей у повній розгубленості. Зовні ви всі видаєтеся надзвичайно покірними цьому Христу на землі, але насправді ви не вірите в Нього і не любите Його. Іншими словами, той, у кого ви насправді вірите, – це невизначений Бог ваших власних почуттів, і той, кого ви дійсно любите, – це Бог, якого ви жадаєте вдень і вночі, та ніколи не бачили особисто. Стосовно цього Христа ваша віра лиш незначна, а ваша любов – ніщо. Віра означає вірити та довіряти; любов означає обожнення і захоплення в серці, що ніколи не припиняється. Однак ваша віра і любов до сьогоднішнього Христа далекі від цього. Коли йдеться про віру, як ви вірите в Нього? Коли йдеться про любов, то як ви Його любите? Ви просто не розумієте Його характеру, а тим паче не знаєте Його сутності, тож як ви вірите в Нього? Де реальність вашої віри в Нього? Як ви любите Його? Де реальність вашої любові до Нього?

Багато хто до цього дня слідував за Мною без вагань. Тож ви теж сильно стомилися за останні кілька років. Вроджений характер і звички кожного з вас Я збагнув з кришталевою ясністю; взаємодія з кожним із вас була надзвичайно складною. Шкода тільки, що, хоча Я багато зрозумів про вас, ви нічого не зрозуміли про Мене. Не дивно, що люди кажуть, що вас хтось заплутав у момент замішання. Справді, ви нічого не розумієте у Моєму характері і тим більше не можете збагнути, про що Я думаю. Сьогодні ваші помилки щодо Мене зростають, як сніжний ком, і ваша віра в Мене залишається плутаною вірою. Замість того, щоб говорити, що ви вірите в Мене, слушно було б сказати, що ви намагаєтесЬ домогтися Моєї прихильності і підлещуєтесь до Мене. Мотиви ваші дуже прості: «Я піду за тим, хто може винагородити мене, і віритиму в того, хто дозволить мені уникнути великих нещасть, – чи то буде Бог, чи хтось інший. Все це не має для мене жодного значення». Таких людей серед вас багато, і цей стан дуже серйозний. Якби одного разу було влаштовано перевірку, скільки серед вас віруючих у Христа завдяки розумінню Його сутності, то боюся, що жоден з вас не показав би результату, що задовольнив би Мене. Тому кожному з вас не завадило б замислитися над ось яким питанням: Бог, у якого ви вірите, разюче відрізняється від Мене, а якщо це так, то в чому ж тоді суть вашої віри в Бога? Чим більше ви вірите у свого так званого Бога, тим далі ви віддаляєтеся від Мене. У чому тоді суть цього питання? Напевно, ніхто з вас ніколи не розглядав такого питання, але чи замислювалися ви над його серйозністю? Чи замислювалися ви про наслідки того, що ви продовжуєте вірити таким чином?

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Як пізнати Бога на землі»

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger