Серія проповідей «У пошуках істинної віри» | Чому Богові потрібні три стадії роботи, щоб спасти людство?

9 Липня, 2023

Щоб допомогти людям правильно жити на землі, Бог Єгова в період Закону здійснив Свою роботу, видавши Закон. Тому ізраїльтяни вірили, що після закінчення Божої роботи періоду Закону для спасіння їм треба лише дотримуватися Закону, а коли прийде Месія, їх відразу візьмуть до Царства. Однак, коли Господь Ісус прийшов, щоб висловити істину й здійснити роботу спасіння, єврейський народ співпрацював з римським урядом і розіпнув Його. У період Благодаті люди вважали, що після відкуплення, яке здійснив Господь Ісус, їхні гріхи прощені, і вони є спасенними раз і назавжди, тому після повернення Господа їх мають забрати прямо до Царства. В останні дні Господь Ісус повернувся як Всемогутній Бог, висловлюючи істину та виконуючи роботу суду для повного очищення й спасіння людства. Його знову розпинає релігійний світ, що об'єднався з режимом сатани. Чому кожен крок Божої роботи заперечується та засуджується людством? І чому необхідно, щоб Його робота спасіння проводилася в три етапи? Цей випуск програми «У пошуках істинної віри» допоможе вам розшукати істину та знайти відповідь.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger