Серія проповідей «У пошуках істинної віри» | Що насправді означає бути захопленим?

4 Грудня, 2022

В останні дні всі віруючі з нетерпінням чекали, коли Спаситель зійде на хмарі й вони будуть захоплені для зустрічі з Ним. І сьогодні, коли сталися великі лиха, вони досі не дочекалися зустрічі з Господом, який повернувся на хмарі. Люди відчувають себе наляканими й, можливо, навіть покинутими Господом, відчуваючи, що можуть загинути в лихах будь-якої миті. Їх дивує, що Східна блискавка свідчить про те, що Господь Ісус уже повернувся як втілений Всемогутній Бог, висловлюючи істини й виконуючи роботу суду в останні дні. Багато людей, які прагнуть істини, читає слова Всемогутнього Бога, упізнає голос Бога та звертається до Всемогутнього Бога. Вони їдять і п’ють слова Всемогутнього Бога щодня, це їхня підтримка та живлення, і вони потрапляють на весільний бенкет Агнця. Це люди, які були захоплені до престолу Божого до настання лих. Багато релігійних людей не розуміє, що відбувається, і думає: «Хіба Господь Ісус не повинен підносити людей на небо, щоб зустрітися з Ним? Очевидно, що віруючі Східної блискавки все ще на землі, то як вони могли бути захоплені?» Багато людей не розуміє справжнього значення захоплення, але думає, що це означає бути піднесеним на небо, тому всі, хто лишається на землі, не були захоплені. Чи це так? Що насправді означає бути захопленим? Ця серія «У пошуках істинної віри» допоможе вам шукати істину та знаходити відповідь.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger