Божі слова на кожен день: Три стадії роботи | Уривок 17

30 Квітня, 2023

Пропрацювавши шість тисяч років аж до сьогодні, Бог уже виявив багато Своїх діянь, основною метою яких було розбити сатану та принести спасіння всьому людству. Він використовує цю нагоду, щоб дозволити всьому на небі, всьому на землі, всьому в морях і кожнісінькому об’єкту Божого творіння на землі побачити Його всемогутність і стати свідком усіх Його діянь. Він користується нагодою, яку забезпечила Його перемога над сатаною, щоб виявити людям усі Свої вчинки й дати їм змогу прославляти Його та звеличувати Його мудрість у перемозі над сатаною. Усе на землі, на небі та в морях приносить Богу славу, хвалить Його всемогутність, хвалить кожен Його вчинок і вигукує Його святе ім’я. Це доказ того, що Він розбив сатану; це доказ Його перемоги над сатаною. Що важливіше, це доказ Його спасіння людства. Усе Боже творіння приносить Йому славу, хвалить Бога за поразку Його ворога та Його повернення з перемогою, а також вихваляє Його як великого переможного Царя. Його мета – не просто перемогти сатану, і саме тому Його робота триває вже шість тисяч років. Він використовує поразку сатани, щоб спасти людство; Він використовує поразку сатани, щоб відкрити всі Свої діяння та всю Свою славу. Він здобуде славу, і весь ангельський сонм побачить усю Його славу. Посланці на небі, люди на землі та всі об’єкти творіння на землі побачать славу Творця. Така робота, яку Він виконує. Усі Його творіння на небі й на землі стануть свідками Його слави, і Він тріумфально повернеться, завдавши сатані повної поразки, і дозволить людству хвалити Його, таким чином здобувши у Своїй роботі подвійну перемогу. Кінець кінцем усе людство буде завойоване Ним, і Він знищить усіх, хто опирається чи бунтує; інакше кажучи, Він знищить усіх тих, хто належить сатані.

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Ти маєш знати, як усе людство розвивалося до наших днів»

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger