Божі слова на кожен день: Пізнання Божої роботи | Уривок 141

17 Листопада, 2023

Пізнати Божу роботу в ці часи означає здебільшого пізнати, яке головне служіння втіленого Бога в останні дні та що Він прийшов зробити на землі. Раніше Я згадував у Своїх словах, що Бог прийшов на землю (в останні дні), щоб показати взірець перед тим, як Він піде. Як Бог показує цей взірець? Він це робить, мовлячи слова та працюючи й говорячи по всій землі. Така Божа робота в останні дні; Він лише говорить, щоб зробити землю світом слів, щоб Його слова забезпечували та просвіщали кожну людину і щоб дух людини пробудився та їй стало ясно про видіння. В останні дні втілений Бог прийшов на землю переважно для того, щоб говорити слова. Коли прийшов Ісус, Він поширив Євангеліє Царства Небесного, і Він звершив роботу спокути через розп’яття. Він поклав край періоду Закону та відмінив усе, що було старе. Прихід Ісуса завершив період Закону та почав період Благодаті; прихід утіленого Бога останніх днів поклав край періоду Благодаті. Він прийшов переважно сказати Свої слова, словами вдосконалити людину, освітити й просвітити людину та прибрати місце невизначеного Бога в людському серці. Це не та стадія роботи, яку робив Ісус, коли Він прийшов. Коли прийшов Ісус, Він творив багато чудес, зцілював немічних і виганяв бісів, і Він звершив роботу спокути через розп’яття. Унаслідок цього у своїх уявленнях люди вірять, що саме таким Бог і має бути. Адже коли прийшов Ісус, Він не робив праці прибирання образу невизначеного Бога з людського серця; коли Він прийшов, Він був розіп’ятий, Він зцілював немічних і виганяв бісів, і Він поширював Євангеліє Царства Небесного. З одного боку, втілення Бога в останні дні прибирає місце невизначеного Бога в людських уявленнях, щоб у людському серці більше не було образу невизначеного Бога. Своїми фактичними словами та фактичною роботою, Своїм рухом по всіх землях і винятково реальною та нормальною роботою, яку Він робить поміж людей, Він спонукає людину пізнати реальність Бога та прибирає місце невизначеного Бога в людському серці. З іншого боку, Бог використовує слова, промовлені Його плоттю, щоб удосконалити людину та все звершити. Така робота, яку Бог звершить в останні дні.

Що ви мусите знати:

1. Робота Бога не надприродна, і не слід собі про неї щось уявляти.

2. Ви мусите зрозуміти головну роботу, яку втілений Бог прийшов зробити цього разу.

Він прийшов не для того, щоб зцілювати немічних, або виганяти бісів, або творити чуда, і Він прийшов не для того, щоб поширювати Євангеліє покаяння чи дарувати людині спокуту. Це тому, що Ісус уже зробив цю роботу, і Бог не повторює ту саму працю. Сьогодні Бог прийшов покласти край періоду Благодаті та вигнати всі звичаї періоду Благодаті. Практичний Бог прийшов передусім показати, що Він реальний. Коли прийшов Ісус, Він говорив мало слів; Він переважно являв дива, творив знаки й чуда, зцілював немічних і виганяв бісів або ж промовляв пророцтва, щоб люди переконались і побачили, що Він справді Бог і що Він безпристрасний Бог. Зрештою Він звершив роботу розп’яття. Бог сьогодення не являє знаки й чуда; і немічних Він не зцілює, і не виганяє бісів. Коли прийшов Ісус, Його робота відбивала одну частину Бога, та цього разу Бог прийшов зробити стадію роботи, що належна зараз, бо Він не повторює ту саму працю; Він – Бог, що завжди новий і ніколи не старий, тож усе, що ти бачиш сьогодні, є словами й ділами практичного Бога.

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Пізнання Божої роботи сьогодення»

Втілений Бог останніх днів переважно здійснює роботу слів

1

Втілений Бог днів останніх завершує період Благодаті і словами вдосконалює, Він усуває образ неясного Бога із сердець людей. Інша праця була у Ісуса, Він чудеса творив і зцілював, проповідував Євангеліє Царства Небесного і був розп’ятий за усіх людей. Тож у людей є уявлення, що буде Бог таким завжди. Бог втілений останніх днів словами все здійснює. У словах Його ти бачиш, Ким Він є; у них бачиш ти, що Він є Бог.

2

Втілений Бог днів останніх усуває образ неясного Бога із уявлень людей. Через слова і діла Його, Його практичну роботу з людьми люди пізнають реальність Божу, не вірять в Бога неясного. Бог у плоті словами Своїми вдосконалює людей і все звершує. Це робота, яку Бог звершить протягом останніх днів. Бог втілений останніх днів словами все здійснює. У словах Його ти бачиш, Ким Він є; у них бачиш ти, що Він є Бог.

3

Бог у плоті лиш говорить слова, бо така Його робота на землі. Ти бачиш Його повноту через Його слова, Він могутній, смиренний, найвищий. Бог у плоті лиш говорить слова, бо така Його робота на землі. Ти бачиш Його повноту через Його слова, Він могутній, смиренний, найвищий. Бог втілений останніх днів словами все здійснює. У словах Його ти бачиш, Ким Він є; у них бачиш ти, що Він є… Бог втілений останніх днів словами все здійснює. У словах Його ти бачиш, Ким Він є; у них бачиш ти, що Він є Бог.

Адаптовано зі «Слово, т. 1. Явлення й робота Бога. Пізнання Божої роботи сьогодення»

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger