Серія проповідей «У пошуках істинної віри» | Чи є слідування за релігійними лідерами слідуванням за Богом?

26 Грудня, 2022

Дві тисячі років тому наш Спаситель Господь Ісус прийшов, щоб виконати роботу спокути. Оскільки більшість іудеїв схилялася перед своїми релігійними лідерами та фарисеями, вони підтримали цих антихристів у засудженні та запереченні Господа Ісуса, та зрештою приклали руку до Його розп’яття. Цим вони заслужили Боже прокляття та покарання, прирікши народ Ізраїлю на 2000 років. Господь Ісус повернувся в останні дні як втілення Всемогутнього Бога, висловлюючи істини та виконуючи роботу суду, щоб повністю очистити та врятувати людство. Він знову стикається з шаленим засудженням та опором релігійних лідерів. Оскільки сьогодні багато людей у релігійному світі сліпо поклоняються своєму духовенству, вони вірять, що їхні релігійні лідери призначені Богом, і що коритися їм означає коритися Богові. У результаті вони бояться дослідити і прийняти це, хоча ясно бачать, що слова Всемогутнього Бога є істиною, що вони сильні, вагомі та походять від Бога. Натомість вони йдуть за своїми лідерами, відкидаючи і засуджуючи Господа Ісуса, що повернувся, втрачаючи шанс вітати Господа і занурюючись у лиха. Це справжня ганьба! Отже, чи справді релігійні лідери призначені Богом? Чи є підкорення їм тим самим, що й слідування за Богом? Цей епізод «У пошуках істинної віри» допоможе вам дослідити істину та знайти відповідь.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger