Серія проповідей «У пошуках істинної віри» | Усвідомлення того, як три стадії роботи виконує один Бог

10 Липня, 2023

Лиха стають все масштабнішими, і кожен хоче привітати Спасителя в останні дні, отримати Боже спасіння, уникнути лиха та увійти до Царства Небесного. Але чи впізнаєте ви Божу роботу? Чи відомо вам, як Бог здійснює Свою роботу спасіння? Якщо ви не знаєте, як впізнати Божу роботу, дуже ймовірно, що ви пропустите Його спасіння. Це схоже на те, як наш Спаситель, Господь Ісус, прийшов дві тисячі років тому, висловлюючи істини та здійснюючи роботу спокути, а єврейський народ Його не впізнав і прибив до хреста. За це вони були покарані й прокляті Богом. Тепер Всемогутній Бог прийшов в останні дні, висловлюючи істини та виконуючи роботу суду, починаючи з дому Божого, щоби повністю очистити й спасти людство. Однак представники релігійного світу, які побачили, що Всемогутній Бог не зветься Ісусом і не спустився на хмарі, категорично відмовляються приймати Його та навіть божевільно опираються Всемогутньому Богу та засуджують Його. Вони знову розпинають Бога на хресті та втрачають Боже спасіння в останні дні. Отже здатність упізнати Божу роботу має вирішальне значення для повного спасіння та входження до Царства Небесного. То яким чином Бог здійснює Свою роботу спасіння? Як нам розпізнати, що ці три етапи роботи виконує один і той же Бог? У цьому випуску програми «У пошуках істинної віри» ми можемо разом ретельно розглянути це питання та більше дізнатися про Божу роботу.

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger