Божі слова на кожен день: Який у Бога характер, хто Він є і чим володіє | Уривок 254

3 Жовтня, 2023

Шлях життя – це не те, чим будь-хто може володіти, і не те, чого будь-хто може легко досягти. Справа в тому, що життя може походити тільки від Бога, тобто тільки Сам Бог володіє сутністю життя та тільки Сам Бог має шлях життя. І тому тільки Бог є джерелом життя та невичерпним джерелом живої води життя. Відколи Бог сотворив світ, Він здійснив велику роботу, пов’язану з життєвою силою, виконав значну роботу, яка приносить життя людині, і заплатив велику ціну, щоб людина могла здобути життя. Це тому, що Сам Бог є вічним життям, і Сам Бог – це шлях людини до воскресіння. Бог ніколи не покидає серце людини, і Він повсякчас живе серед людей. Він є рушійною силою людського життя, коренем людського існування та щедрим внеском у існування людини після її народження. Він спонукає людину перероджуватися та наділяє її здатністю наполегливо жити в кожній її ролі. Завдяки Його силі та Його невгасимій життєвій енергії людина живе покоління за поколінням, і протягом цього часу сила Божого життя є основою людського існування, і Бог заплатив ціну, яку жодна звичайна людина ніколи не платила. Життєва сила Бога може торжествувати над будь-якою іншою силою; більше того, вона перевершує будь-яку силу. Його життя вічне, Його сила надзвичайна, і Його життєва сила не може бути подолана жодною сотвореною істотою або ворожою силою. Життєва сила Бога існує та сяє своїм сліпучим сяйвом незалежно від часу й місця. Небо і земля можуть зазнавати великих змін, але Боже життя залишається навіки незмінним. Усе суще може проминути, але Боже життя все одно залишиться, бо Бог – джерело існування всього сущого та корінь його існування. Життя людини походить від Бога, небеса постали завдяки Богу, а земля завдячує своїм існуванням силі Божого життя. Ніщо з того, що володіє життєвою силою, не може перевершити царювання Бога, і ніщо з того, що володіє енергією, не може уникнути Божої влади. Таким чином, усі, ким би вони не були, повинні підкорятися пануванню Бога, кожен повинен жити за Божим велінням, і ніхто не може втекти від Його рук.

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Тільки Христос останніх днів може дати людині шлях вічного життя»

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger