Божі слова на кожен день: Боже явлення й робота | Уривок 70

30 Вересня, 2023

Кілька тисячоліть люди прагнули можливості стати свідками пришестя Спасителя. Люди прагнули побачити, як Ісус Спаситель на білій хмарі Сам сходить поміж тих, хто зітхав і томився за Ним тисячі років. Люди також із нетерпінням чекали, щоб Спаситель повернувся та возз’єднався з ними; тобто чекали, щоб Ісус Спаситель, розлучений із людьми тисячі років, повернувся та знову звершив роботу спокути, здійснену Ним серед юдеїв, щоб Він співчував людям і любив їх, щоб простив людські гріхи та взяв їх на Себе, щоб навіть узяв на Себе всі людські переступи та визволив людей від гріха. Ось чого люди прагнуть: щоб Ісус Спаситель був такий, як раніше, – Спаситель добрий, люблячий і поважний, який ніколи не гнівається на людей і ніколи не докоряє їм, але прощає всі людські гріхи та бере їх на себе, який навіть помре на хресті за людей, як раніше. Відколи Ісус пішов, учні, що за Ним слідували, та всі святі, що були врятовані в Його ім’я, відчайдушно жадали й чекали Його. Усі, кого спасла благодать Ісуса Христа в періоді Благодаті, прагнули настання того тріумфального дня в останні дні, коли Ісус Спаситель зійде на білій хмарі та явиться перед усіма людьми. Звісно, того ж спільно бажають і всі, хто сьогодні приймає ім’я Ісуса Спасителя. Усі у світі, хто знає про спасіння Ісуса Спасителя, відчайдушно жадали, щоб Ісус Христос раптом прийшов та здійснив те, про що Ісус казав на землі: «Я прийду так само, як пішов». Люди вірять, що після розп’яття та воскресіння Ісус повернувся на небо на білій хмарі, щоб зайняти Своє місце по правиці Всевишнього. Так само Ісус має знову зійти на білій хмарі (тій самій хмарі, на якій Він повернувся на небо) до тих, хто відчайдушно тужив за Ним тисячі років, і Він матиме образ юдея та юдейське вбрання. Явившись людям, Він обдарує їх їжею та зробить так, щоб для них забила жива вода, і житиме поміж людей, сповнений благодаті й любові, живий і реальний. У такі уявлення і вірять люди. Проте Ісус Спаситель цього не зробив; Він вчинив протилежне тому, що придумали люди. Він не прийшов до тих, хто жадав Його повернення, і не явився всім людям на білій хмарі. Він уже прийшов, та люди не знають і залишаються необізнаними. Люди просто безцільно на Нього чекають, не усвідомлюючи, що Він уже зійшов на «білій хмарі» (хмарі Свого Духу, Своїх слів, усього Свого характеру та всього, чим Він є), і зараз Він поміж громади переможців, яку сотворить в останні дні. Люди цього не знають: незважаючи на всю любов і прихильність, яку святий Спаситель Ісус має до людей, як Він може вершити Свою роботу в «храмах», сповнених бруду й нечистих духів? Хоча люди чекали на Його пришестя, та як Він міг явитися тим, хто їсть плоть неправедних, п’є кров неправедних і вбирається в одяг неправедних, хто вірить в Нього, але не знає Його й постійно Його вимагає? Люди знають лише, що Ісус Спаситель сповнений любові та переповнений милосердям, що Він – жертва за гріх, наповнена спокутою. Однак людина й гадки не має, що Він – Сам Бог, сповнений праведності, величі, гніву та суду, Його є влада й гідність. Тож хоча люди сердечно прагнуть і жадають повернення Відкупителя, хоча їхні молитви зворушують «Небо», але Ісус Спаситель не являється тим, хто вірить у Нього, але не знає Його.

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Спаситель уже повернувся на “білій хмарі”»

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger