Божі слова на кожен день: Боже явлення й робота | Уривок 51

18 Серпня, 2022

Боже явлення вже постало в усіх церквах. Це промовляє Дух; Він – бурхливий вогонь, несе велич і судить. Він – Син Людський, вбраний у одяг, що спускається до Його ніг, і золотий пояс оперізує Його груди. Голова та волосся Його білі, немов біла вовна, очі Його – як полум'я; ноги Його подібні міді, розпалені наче в горнилі, а голос Його – немов шум великої води. Тримає Він у правиці Своїй сім зірок, а в устах Його – гострий двосічний меч, і обличчя Його сяє палко, як пекуче сонце!

Син Людський був засвідчений, і Сам Бог був відкрито явлений. Божа слава пролилася, палаючи гаряче, як пекуче сонце! Його славне лице сяє сліпучим світлом; чий погляд наважиться Йому протистояти? Спротив веде до смерті! Ні краплі милості не явлено до будь-якого помислу вашого серця, до будь-якого вимовленого вами слова, до будь-якої з ваших справ. Ви всі зрозумієте і побачите, чого ви досягли – нічого, крім Мого суду! Чи можу Я стерпіти, якщо ви не докладаєте зусиль, щоб пити та їсти Мої слова, а натомість свавільно втручаєтеся та руйнуєте Мою споруду? З такою людиною я не буду лагідним! Якщо твоя поведінка стане ще гіршою, тебе поглине полум'я! Всемогутній Бог проявляється в духовному тілі, без найменшої частки плоті чи крові від голови до п'ят. Він переступає межі вселенського світу, сидячи на славетному престолі на третьому небі, керуючи всім сущим! Всесвіт і все суще – в Моїх руках. Якщо Я так кажу, так і буде. Якщо Я так постановляю, так і станеться. Сатана під моїми стопами, він у безодні! Коли прозвучить Мій голос, небо і земля проминуться й обернуться на ніщо! Усе суще оновиться; така непорушна істина, яка є абсолютно вірною. Я переміг світ і всіх злих. Я сиджу тут, розмовляючи з вами, і всі, хто має вуха, нехай слухають, а всі, хто живе, нехай приймуть.

Дні добіжать кінця; все суще в цьому світі обернеться на ніщо і все суще відродиться знову. Пам'ятайте це! Не забувайте! Тут немає місця двозначності! Небо й земля проминеться, але не минуться слова Мої! Дозвольте Мені застерегти вас ще раз: не біжіть даремно! Пробудіться! Покайтеся, і спасіння близько! Я вже явився посеред вас, і голос Мій пролунав. Мій голос пролунав перед вами; щодня він звертається до вас віч-на-віч і щодня він свіжий і новий. Ти бачиш Мене, а Я бачу тебе; Я постійно говорю з тобою віч-на-віч. Однак ти відкидаєш Мене і не знаєш Мене. Мого голосу слухають Мої вівці, а ви досі вагаєтеся! Ви вагаєтеся! Серце ваше загрубіло, очі ваші засліплені сатаною, і ви не можете бачити Моє славетне лице – які ж ви жалюгідні! Які жалюгідні!

Сім Духів перед Моїм троном були послані в усі куточки землі, і Я пошлю Мого Вісника, щоб говорив до церков. Я праведний і вірний; Я Бог, який вивчає найглибші куточки людського серця. Святий Дух говорить до церков, і це Мої слова, що виходять зсередини Мого Сина; усі ті, хто має вуха, мусять слухати! Усі ті, хто живе, мусять прийняти! Просто їжте й пийте їх, і не сумнівайтеся. Усі ті, хто скориться та дослухається до Моїх слів, отримають великі благословення! Усі ті, хто щиро шукатиме Мого лиця, безперечно матимуть новий світ, нове просвітлення та нове розуміння; усе буде свіже й нове. Мої слова являться тобі в будь-який час, і вони відкриють очі твого духу, щоб ти побачив усі таємниці духовного царства й узрів, що царство – поміж людей. Увійди в притулок, і вся благодать та благословення будуть на тобі; голод і пошесть не зможуть тебе торкнутися, і вовки, змії, тигри та леопарди не зможуть тобі зашкодити. Ти підеш зі Мною, крокуватимеш зі Мною й зі Мною ввійдеш до слави!

«Слово», т. 1. «Явлення й робота Бога», «Висловлювання Христа на початку, Глава 15»

Показати більше

Якщо Бог допоміг вам у вашому житті, натисніть кнопку, щоб приєднатися до нашої групи. Давайте вивчати слова Бога, щоб наблизитися до Нього.

Залишити відповідь

Поділитися

Скасувати

Зв’язок із нами в Messenger